Whiskywinkel.nl is een webshop van en voor whiskyliefhebbers. We bieden de mooiste single malts, blends, onafhankelijke bottelingen en speciale uitgaves aan, tegen eerlijke prijzen. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan whisk(e)y’s uit Ierland, Verenigde Staten, Japan, Israël, Nederland, Australië en zelfs IJsland. Whiskywinkel.nl is een webshop met uitgebreide zoekfuncties en overzichtelijke uitstraling. Eerlijke en betrouwbare verkoop vanuit onze drankenspeciaalzaak in Wolvega. 

Whiskywinkel.nl is een webshop die we opgezet hebben vanuit onze drankenspeciaalzaak ‘De Baron van Wolvega’. In de slijterij hebben we, naast 250+ whisky’s ook meer dan 300 verschillende bieren in de schappen staan. 

Geschiedenis 

Als Pub ’84 te Wolvega in 2020, tijdens de lockdown, zijn deuren tijdelijk moet sluiten, bedenkt uitbater Guido al snel een alternatief in de vorm van een bierwinkel, om de hoek van zijn café onder de naam Pub-up-Beershop. Tot aan het eind van de lockdown brengt het veel klandizie en begint de wens om de bierwinkel uit te breiden naar een volledige slijterij. Met Hubert als compagnon wordt medio 2021 met trots de omslag gemaakt onder de naam ‘Slijterij De Baron van Wolvega’. 

Duurzaam verzenden 

Onze ervaring leert dat er veel overbodig verpakkingsmateriaal wordt verspilt met het versturen van aankopen via een webshop. Toch is het van belang dat uw mooie fles ongeschonden aankomt. Whiskywinkel.nl heeft een duurzame verzend- en verpakkingsmethode gevonden in de vorm van recyclen. Onze dozen en/of verpakkingsmateriaal komt van verschillende winkels in de omgeving. Zo is er een apotheek die verpakkingsmateriaal voor ons verzameld, zodat we die kunnen hergebruiken om uw aankoop voldoende te beschermen. 

We staan graag voor u klaar 

Heeft u vragen over het assortiment, uw aankoop, of onze webshop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, Whatsapp, of telefonisch. 

Veel plezier op whiskywinkel.nl 

Hubert en Guido